torsdag 5. mars 2009

fanascumparty LAXer

Vi tok konsekvensen av vårt virke, og møtte Herr Blog House.

Noen ganger trenger verden generelt, og Bergen spesielt, øyeblikkelige svar på livsviktige spørsmål i vår post-napsteriske tidsalder. På med pressehatten, skylapper av journalistisk integritet og tuber av institusjonalisert mangel på selvinnsikt.

Ehhh... Mr. Steve Aoki, we are doing this thing for a Norwegian blog [...], top three music videos, please?


Tro det eller ei, han var akkurat slik som du og meg. Karbonbasert og alt. Og han gav villig vekk tre videoer til oss, og fikk helt unntaksvis lov til å slippe våre sedvanlige krav til grundig analyse av hver enkelt musikkvideo.


Men's Recovery Project - Million Man MarchScanners - BombsThe Bloody Beetroots - CorneliusVår konklusjon er at alle våre tidligere gjesteanbefalere har hatt bedre musikkvideosmak. Men så er da Aoki solid bundet av sine kommersielle interesser i Dim Mak og har muligens mistet kunsten av syne i sine egne bukselommer.


Dim Mak refererer for øvrig til et slags dødsstøt innen kamsport-mytoset. Begrepet har blitt brukt med variende unøyaktighet i populærkulturen, best husker vi Jean-Claude Van Damme i den legendariske filmen Bloodsport fra 1988. Filmen er angivelig basert rundt en sann historie og skapte rettslige tumulter rundt "opphavsmannen" Frank Dux og Van Damme som spilte ham under samme navn i filmen.


Dim Mak – Van Damme
fanascumparty livemikser lyd og bilde ved hjelp av utdødde AV-miksere, labile laptoper, moderne webdelingstjenester og fagkunnskap. Hver torsdag fremover presenteres en ny gjesteanbefaling fra intertubens audiovisuelle krysningspunkt. Dette inlegget er også publisert på upop.

Ingen kommentarer: