søndag 8. juni 2008

MOO ME!

Ikke for kveg! Interwebbens hyggeligste trykkeri - moo - leverte akkurat varene. De supelekre mini-visittkortene jeg bestillte innfrir alle forventninger.

Jeg mener ikke skrive tekstreklame, men skryten som kommer er velplassert. Ikke bare kan du få 100 forskjellige motiver på mini-visittkortene dine - du får også den hyggeligste servicen jeg har opplevd på nettet.Størrelse - dette er mini-kort. Det vil si at de er noe mindre en vanlige bissnisskort. Den lille størrelsen er ikke noe drawback, snarere tvert i mot.

Kvalitet - kortene har kjempefin fargegjengivelse og god skarphet. Kortene er trykket på et tykkt nok papir til at nesten enhver leverandør av bissnisskort burde skamme seg.

Pris - kortene bestilles fra england til litt over 200 kr for 100 stykk og kommer i en fin boks. Pass på å få deg en minikortholder i samme slengen.

Service/brukervennlighet - flotte sider og grei eksepedisjon med støtte for paypal. Det er klart at ny-web-naivisme av typen "you are our new best friend" ikke biter på alle, men her må helheten taes i betraktning. Du får gode beskjeder i registreringen og moo forsikrer deg om at de ikke sender spam (det har de også holdt).

Miljøvern - til og med plastetuiet er fullt resirkulerbart og som moo sier selv: vi vet jo at du som vår kunde er opptatt av dette.

Bilder - du får opptil 100(!) forskjellige motiver som du enten laster opp selv eller du kan hente de direkte inn fra flickr-kontoen din (enkelt og supergreit). om du ikke føler deg superkreativ kan du også bruke ferdige design fra moo, så ingen grunn til å vente her.

Andre produkter - moo trykker kort også postkort, gratulasjonskort og kvadratiske meldingskort. Tingen jeg likte best (og vil bestille snarest) er klistremerkene. Dessuten har moo flere snasne kortholdere i plast, filt og lær.

For mer inspirasjon se moo sitt flickr-pool .

2 kommentarer:

Svenn sa...

Greit. Dette har jeg lurt på lenge. I'm next. Fristet til klistremerker også. En av heltene mine, Ivor Cutler, hadde det med å dele ut "stickers". Ett av dem lød: "Befriend a bacterium". Kul blog dette!

leketoys sa...

Moo har nylig også fått normal-størrelse bisnisskort. Og "grønne" resirkulerte kort skal også finnes.

Cutler var helt ny for meg - spennende lesning ;>